Reserva Ahora

Hem programat també activitats externes als nostres centres, per que visquis la natura, la terra, el patrimoni, la història...

Aquesta és una terra amb molta història, on diferents civilitzacions l’han utilitzat com una via d’entrada a la península ibèrica. Hem preparat diferents rutes per coneixer-la, viure-la i gaudir-la. Des del cel en globus, parapent o avioneta. Des del mar navegant en una goleta o realitzant desenes d’activitats nàutiques que hi ha amb el bon temps. I des de terra, realitzant senderisme, rutes a cavall, en bicicleta o de visita cultural. 

Viurem el mar

A la Costa Brava hi ha moltes platges petites que anomenem CALES. L'accés sol ser més difícil que a les platges grans, per això hi podem trobar menys gent.

Y si vols disfrutar de més activitats nàutiques, les tens totes a la teva cisposició.

130 km de camins que voregen la costa, passant per cales i miradors. Farem diferents trams per fer exercici al costat del mar i carregar-nos de sol i aire pur.

Viurem la muntanya

Rutes per fer excursions o racons amb encant a pobles d'interior o la costa.

Muntanyes, platges, cales, miradors, camins de ronda,... el paisatge de la Costa Brava és incomparable.

Els pobles medievals de la Costa Brava, estàn entre els millors dels rànquings dels pobles més bonics d'Espanya. Vine a coneixer-los.

Pujarem fins a 1.500 m. d'altura amb un Globus Aerostàtic

...des d'on gaudirem de magnifiques vistes del mar, la provincia de Girona, el Sud de França i fins i tot divisarem Mallorca si hi ha bona visibilitat. I al globus, aprofitarem per fer una meditació, única al món. Has de viure-ho!

Testimonis

logo reval negro

Contáctanos

logo reval negro
Ház tu consulta y reserva